Pensionsløsning

Hvorfor kigge på pension som iværksætter eller nyopstartet virksomhed?

Pension handler ikke kun om at sikre sin fremtid, men også om at sikre sig i sin hverdag. En pensionsordning består nemlig typisk af en opsparing og forsikringer.

Forsikringerne dækker økonomisk, hvis der sker noget på vejen frem til din pensionering, på den måde er du sikret at det økonomiske grundlag er på plads, uanset om du er rask og kan arbejde eller er syg i en kortere eller længere periode. Pensionsmarkedet er altid i bevægelse. Omkostninger, forsikringspriser og afkast har flyttet sig meget de seneste år, og der kan være meget at hente ved at have den helt rigtige sammensætning. 

Det er samtidig vigitigt at påpege, at en pensionsløsning hos os kræver personlige helbredsoplysninger. 

 

Hvad med selve afkastet?

Afkast og risiko går hånd i hånd, men for os er det vigtiste, at du finder en investeringsform, som både giver dig ro i maven, og samtidig leverer et afkast, du kan være glad for.

Vi har en række forskellige investeringsmuligheder, som dækker forskellige personligheder, ønsker og risikovillighed. Vi rådgiver dig om produkternes indhold og muligheder, så du kan træffe din beslutning om den investeringsform, der passer dig bedst.  

Hvorfor AROS Pension?

Vi har mange års erfaring i denne branche, hvilket giver os muligheden for at yde rådgivning, som har stor fokus på fleksibilitet og individuel tilpasning, for på den måde at sikre en ordning, der er tilpasset den enkelte. På den måde er alle trygge og fuldt informerede om deres valg.

Derudover giver vi muligheden for et gratis og uforpligtende pensionstjek.

Klik her for at komme i kontakt med en af vores pensionschefer.

Har du lyst til at høre mere, så udfyld nedenstående